PRISER 2024

Laksepakke 1

Overnatting i hytte med 4 sengeplasser. I pakken har man eksklusivt fiske på Svinsøyhølen og Åkersteinen. Man får også fritt fiske på resten av valdet (4 stenger).

Laksepakke 2

Overnatting i hytte med 4 sengeplasser. I pakken har man eksklusivt fiske på Steinkasterhølen. Man får også fritt fiske på resten av valdet (4 stenger).

Priser laksepakker

3500 kr per døgn/20000 per uke (en laksepakke). Pakkene starter og slutter kl. 12.00 på formiddagen

Det er rene laken på sengene i hyttene, men det ligger ikke dyner og puter der. Vi har derimot dyner/puter med sengetrekk til utleie. Det koster 50 kr per sett.

Renhold hytter: Det er mulig å bestille renhold av hyttene i stedet for å gjøre dette selv. Det koster 500 kr per hytte. I dette medfølger ikke koppvask.

Hvis man ønsker å vaske selv så er dette greit. Vi forventer da at:

  1. bord og kjøkkenbenk er vasket
  2. all koppvask er gjort og satt tilbake på plass
  3. gulvet skal være vasket, ikke kun kostet.

Hvis de ovenstående punkter ikke er utført vil man få ettersendt en faktura på 1000 kr per hytte.

Det er fri bruk av sanitæranlegg/kjøkken ved alle overnattinger. Man trenger altså ingen poletter/mynter for å få dusje.

Reservering og betaling

Vi har Zettle betalingsterminal (tar bankkort og kredittkort) Det er også mulig å betale med kontanter. Ved forhåndsbestilling sender vi faktura i løpet av februar-april samme år. Ved forhåndsbestilling tett på sesongen venter vi stort sett med betalingen til man ankommer.

Bestilt overnatting i hytte og bestilte pakker vil bli fakturert om man kommer eller ikke. Det er altså bindende bestilling (OBS! sjekk din reiseforsikring).

Fiskekort som man kjøper på nett før ankomst vil ikke bli refundert dersom man blir forhindret fra å komme.