Priser overnatting

Tømmerkoie ved elva (2 sengeplasser): kr. 3000 per uke/500 per døgn

Små hytter/campingvogn m/strøm (4 sengeplasser): kr. 4500 per uke/700 per døgn

Overnatting med egen campingvogn/bobil/telt med strøm: kr. 350 per døgn/5000 per sesong

Overnatting med egen campingvogn/bobil/telt uten strøm: kr 300 per døgn/4000 per sesong

Store hytter tilhørende laksepakkene (når pakkene ikke er utleid, 4 sengeplasser): kr. 5500 per uke/900 per døgn

Det er rene laken på sengene i hyttene, men det ligger ikke dyner og puter der. Vi har derimot dyner/puter med sengetrekk til utleie. Det koster 50 kr per sett.

Renhold hytter: Det er mulig å bestille renhold av hyttene i stedet for å gjøre dette selv. Det koster 500 kr per hytte. I dette medfølger ikke koppvask.

Hvis man ønsker å vaske selv så er dette greit. Vi forventer da at:

  1. bord og kjøkkenbenk er vasket
  2. all koppvask er gjort og satt tilbake på plass
  3. gulvet skal være vasket, ikke kun kostet.

Hvis de ovenstående punkter ikke er utført og man ikke har bestilt vasking vil man få ettersendt et krav på 1000 kr per hytte.

Det er fri bruk av sanitæranlegg/kjøkken ved alle overnattinger. Man trenger altså ingen polletter/mynter for å få dusje.

Reservering og betaling

Vi har Zettle betalingsterminal (tar bankkort og kredittkort) Det er også mulig å betale med kontanter. Ved forhåndsbestilling sender vi faktura i løpet av januar-april samme år. Ved forhåndsbestilling tett på sesongen venter vi stort sett med betalingen til man ankommer. Dette avtales ved hvert enkelt tilfelle.

Bestilt overnatting i hytte og bestilte pakker vil bli fakturert om man kommer eller ikke. Det er altså bindende bestilling (OBS! sjekk din reiseforsikring).

Fiskekort som man kjøper på nett før ankomst vil ikke bli refundert dersom man av en eller annen grunn ikke får brukt fiskekortet.

  • Hyttetunet hos Svinsøyen laksefiske